Herbata czarna
Adalbert's Black Tropical Tea 110g
Rodzaj: czarna z dodatkami Typ: sypana Czas parzenia: 3-5 min Temperatura parzenia: 95-100 °C Ilość zaparzeń: 1
KAWY MIESIĄCA:
Morandini Caffe Miscela Crema 1 kg
Morandini Miscela Super Crema 1kg
Morandini Caffe Miscela Oro 1 kg
POLECANE:
NASZE PROPOZYCJE:
Monin Caramel 150ml Pisak Latte Art
NA KAŻDĄ OKAZJĘ
Koszyk zakupów
Koszyk zakupów
Morandini Caffe Miscela Crema 1 kg
Morandini Miscela Super Crema 1kg
Morandini Caffe Miscela Oro 1 kg
Monin Caramel 150ml Pisak Latte Art
Jest 225 produktów.
Aktywne filtry
Herbata czarna
Rodzaj: czarna z dodatkami Typ: sypana Czas parzenia: 3-5 min Temperatura parzenia: 95-100 °C Ilość zaparzeń: 1
Herbata biała
Rodzaj: biała z dodatkami Typ: w torebkach Czas parzenia: 3-5 min Temperatura parzenia: 70-80 °C Ilość zaparzeń: 1
Herbata czerwona (Pu-erh)
Rodzaj: herbata czerwona (pu-erh) Typ: w torebkach Skład: herbata Pu-Erh, czarna herbata, truskawka Czas parzenia: 3-5 min Temperatura parzenia: 95-100 °C
Herbata czarna
Rodzaj: czarna aromatyzowana Typ: w torebkach Czas parzenia: 3-5 min Temperatura parzenia: 95-100 °C Ilość zaparzeń: 1
Herbata zielona
Rodzaj: zielona z dodatkami Typ: sypana Czas parzenia: 1-3 min Temperatura parzenia: 70-80 °C Ilość zaparzeń: 1
Herbata owocowa
Rodzaj: owocowa Typ: w torebkach Czas parzenia: 5-8 min Temperatura parzenia: 95-100 °C Ilość zaparzeń: 1
Herbata Oolong
Rodzaj: oolong Typ: w torebkach Czas parzenia: 3-5 min Temperatura parzenia: 95-100 °C Ilość zaparzeń: 1
Rooibos
Rodzaj: Rooibos Typ: w torebkach Czas parzenia: 5-8 min Temperatura parzenia: 95-100 °C Ilość zaparzeń: 1
Herbata Matcha
Rodzaj: zielona herbata Matcha Typ: sproszkowana Temperatura parzenia: 70-80 °C Ilość zaparzeń: 1
Herbata ziołowa
Rodzaj: ziołowa z dodatkami Typ: w torebkach Czas parzenia: 1-3 min Temperatura parzenia: 70-80 °C Ilość zaparzeń: 1
Herbata ziołowa
Rodzaj: ziołowa Typ: w torebkach Czas parzenia: 3-5 min Temperatura parzenia: 70-80 °C Ilość zaparzeń: 1
Herbata czerwona (Pu-erh)
Rodzaj: herbata czerwona (pu-erh) Typ: w torebkach Skład: herbata Pu-Erh, czarna herbata, truskawka Czas parzenia: 3-5 min Temperatura parzenia: 95-100 °C
Herbata Matcha
Rodzaj: zielona herbata Matcha Typ: sproszkowana Temperatura parzenia: 70-80 °C Kraj pochodzenia: Japonia
Herbata biała
Rodzaj: biała z dodatkami Typ: w torebkach Czas parzenia: 3-5 min Temperatura parzenia: 70-80 °C Ilość zaparzeń: 1
Zestaw herbat
Elegancka skrzynka wykonana z naturalnego drewna wypełniona wysokogatunkowymi herbatami Sir Williams. Zestaw zawiera 6 różnych herbat po 15 szt każdego z rodzaju.
Rooibos
Rodzaj: Rooibos Typ: w torebkach Czas parzenia: 5-8 min Temperatura parzenia: 95-100 °C Ilość zaparzeń: 1
Herbata zielona
Rodzaj: zielona Typ: sypana Czas parzenia: 1-3 min Temperatura parzenia: 70-80 °C Ilość zaparzeń: 1
Herbata owocowa
Rodzaj: owocowa Typ: w torebkach Czas parzenia: 5-8 min Temperatura parzenia: 95-100 °C Ilość zaparzeń: 1
Herbata zielona
Rodzaj: zielona z dodatkami Typ: sypana Czas parzenia: 1-3 min Temperatura parzenia: 70-80 °C Ilość zaparzeń: 1
Herbata biała
Rodzaj: biała z dodatkami Typ: w torebkach Czas parzenia: 3-5 min Temperatura parzenia: 70-80 °C Ilość zaparzeń: 1
Herbata Matcha
Rodzaj: zielona herbata Matcha Typ: sproszkowana Temperatura parzenia: 70-80 °C Kraj pochodzenia: Japonia
Rooibos
Rodzaj: Rooibos Typ: w torebkach Czas parzenia: 5-8 min Temperatura parzenia: 95-100 °C Ilość zaparzeń: 1
Herbata
Rodzaj: rozpuszczalny napój herbaciany Smak: produkt na bazie czarnej herbaty, imbiru i cynamonu Waga: 1kg Wydajność: około 35 porcji
Herbata owocowa
Rodzaj: owocowa Typ: w torebkach Czas parzenia: 8-10 min Temperatura parzenia: 95-100 °C Ilość zaparzeń: 1
Zestaw z herbatą
Zestaw startowy do przygotowywania japońskiej herbaty Matcha.
Herbata zielona
Rodzaj: zielona z dodatkami Typ: w torebkach Czas parzenia: 1-3 min Temperatura parzenia: 70-80 °C Ilość zaparzeń: 1
Herbata biała
Rodzaj: herbata biała Typ: w torebkach Skład: biała herbata, kawałki truskawek, kwiaty malwy Czas parzenia: 3-5 min Temperatura parzenia: 70-80 °C
Herbata owocowa
Rodzaj: owocowa Typ: w torebkach Czas parzenia: 8-10 min Temperatura parzenia: 95-100 °C Ilość zaparzeń: 1
Herbata czarna
Rodzaj: czarna Typ: sypana Czas parzenia: 3-5 min Temperatura parzenia: 95-100 °C Ilość zaparzeń: 1
Rooibos
Rodzaj: rooibos (czerwonokrzew) Typ: w torebkach Skład: rooibos, ananas, czarna porzeczka, truskawka Czas parzenia: 8-10 min Temperatura parzenia: 95-100 °C
Herbata – napar przyrządzany z liści i pąków grupy roślin, nazywanych tą samą nazwą, należących do rodzaju kamelia (Camellia). Nazwą „herbata” określa się również napary z różnych ziół, suszu owocowego, dlatego w użyciu są określenia: lipowa, miętowa, rumiankowa itp. herbata, herbata z malin, dzikiej róży, bzu czarnego itp., herbata paragwajska, Rooibos. Istnieje wiele rodzajów herbaty. Najpopularniejsze z nich to herbata czarna, zielona, biała, pu-erh (czerwona), ulung (niebieska), aromatyzowana i prasowana.