Herbata czarna
Typhoo Tea 80szt.
Rodzaj: herbata czarna Typ: w torebkach Czas parzenia: 3-5 min Temperatura parzenia: 95-100 °C Ilość zaparzeń: 1 Opakowanie: 80 saszetek
Nasza strona internetowa korzysta z plików cookies. Więcej o zakresie i celu wykorzystania cookies znajdziesz w naszej polityce cookies.
KawaPartner.pl poleca:
POLECANE:
Skrzynka herbat Sir William's Tea 90 szt
Moya Matcha - zestaw startowy Haru
Przy Kominku 40g - Essential Collections
Malinowa Ambrozja 40g - Fruits Collection
NASZE PROPOZYCJE:
NA KAŻDĄ OKAZJĘ
Skrzynka herbat Sir William's Tea 90 szt
Karta Podarunkowa o wartości 100zł
Nivona CafeRomatica 759 HIT CENOWY
Melitta Purista F23/0-102 czarny + 2kg kawy GRATIS
Koszyk zakupów
Koszyk zakupów
Skrzynka herbat Sir William's Tea 90 szt
Moya Matcha - zestaw startowy Haru
Przy Kominku 40g - Essential Collections
Malinowa Ambrozja 40g - Fruits Collection
Skrzynka herbat Sir William's Tea 90 szt
Karta Podarunkowa o wartości 100zł
Nivona CafeRomatica 759 HIT CENOWY
Melitta Purista F23/0-102 czarny + 2kg kawy GRATIS
Typ
Rodzaj herbaty
Marka
Certyfikat
Cena
2,00 zł - 300,00 zł
Jest 350 produktów.
Aktywne filtry
Herbata czarna
Rodzaj: herbata czarna Typ: w torebkach Czas parzenia: 3-5 min Temperatura parzenia: 95-100 °C Ilość zaparzeń: 1 Opakowanie: 80 saszetek
Herbata czarna
Rodzaj: czarna Typ: w torebkach Czas parzenia: 3-5 min Temperatura parzenia: 95-100 °C Ilość zaparzeń: 1
Herbata czarna
Rodzaj: czarna z dodatkami Typ: sypana Czas parzenia: 3-5 min Temperatura parzenia: 95-100 °C Ilość zaparzeń: 1 Skład: czarna herbata cejlońska OP1 (88%), kawałki suszonego jabłka (5%), cynamon (2%), imbir (2%), aromat jabłka (1%), aromat cynamonu (1%)
Herbata czarna
Rodzaj: czarna Typ: w torebkach Czas parzenia: 3-5 min Temperatura parzenia: 95-100 °C Ilość zaparzeń: 1
Herbata czarna
Rodzaj: czarna aromatyzowana Typ: sypana Czas parzenia: 3-5 min Temperatura parzenia: 95-100 °C Ilość zaparzeń: 1
Herbata zielona
Rodzaj: zielona Typ: w torebkach Czas parzenia: 1-3 min Temperatura parzenia: 70-80 °C Ilość zaparzeń: 1
Herbata zielona
Rodzaj: zielona Typ: sypana Czas parzenia: 1-3 min Temperatura parzenia: 70-80 °C Ilość zaparzeń: 1
Herbata czarna
Rodzaj: czarna Typ: w torebkach Czas parzenia: 3-5 min Temperatura parzenia: 95-100 °C Ilość zaparzeń: 1
Herbata zielona
Rodzaj: herbata zielona (aromatyzowana) Skład: herbata zielona Sencha, kawałki cytryny, trawa cytrynowa, aromat Pochodzenie: Japonia Waga: 40g Wydajność: około 16 filiżanek z opakowania
Herbata czarna
Rodzaj: czarna Typ: w torebkach Czas parzenia: 3-5 min Temperatura parzenia: 95-100 °C Ilość zaparzeń: 1
Herbata czarna
Producent: Sir Adalbert's Rodzaj: herbata liściasta Waga: 80g Typ: herbata czarna aromatyzowana
Zestaw z herbatą
Elegancka szklanka ze spodkiem i przykrywką w zestawie z mixem herbat Richmont. Idealnie nadaje się na prezent dla bliskiej osoby.
Herbata owocowa
Producent: Richmont Rodzaj: czarna Typ: w torebkach Czas parzenia: 3-5 min Temperatura parzenia: 95-100 °C Ilość zaparzeń: 1
Herbata czarna
Rodzaj: czarna cejlońska BOPF Typ: w torebkach Czas parzenia: 3-5 min Temperatura parzenia: 95-100 °C Opakowanie: 80 torebek
Zestaw herbat
Producent: Veertea Premium Rodzaj herbaty: w torebkach Opakowanie: 4 rodzaje herbat Certyfikat: Rainforest Alliance
Herbata owocowa
Rodzaj: herbata owocowaSkład: jabłko, rodzynki, dzika róża, hibiskus, kawałki pomarańczy liofilizowanej, ananas kandyzowany, skórka pomarańczy, trawa cytrynowaWaga: 40gWydajność: około 16 filiżanek z opakowania
Herbata owocowa
Rodzaj: herbata owocowa Skład: hibiskus, dzika róża, ananas, rodzynki, skórka pomarańczowa, mango, papaja, aromat ananasowy Waga: 40g Wydajność: około 16 filiżanek z opakowania
Herbata owocowa
Rodzaj: herbata owocowa Skład: jabłko, hibiskus, owoc dzikiej róży, marchewka, kandyzowane owoce żurawinowy, kwiaty słonecznika, trawa cytrynowa, aromat Waga: 40g Wydajność: około 10 filiżanek z opakowania
Herbata owocowa
Rodzaj: herbata owocowa Skład: czarny bez, rodzynki, jabłko, hibiskus, papaja i ananas kandyzowane, czerwona porzeczka, maliny i truskawki liofilizowane, aromat Waga: 40g Wydajność: około 16 filiżanek z opakowania
Herbata czarna
Rodzaj: czarna aromatyzowana Typ: sypana Czas parzenia: 3-5 min Temperatura parzenia: 95-100 °C Ilość zaparzeń: 1
Herbata żółta
Segment: herbata ekskluzywna Rodzaj: herbata żółta Pochodzenie: Chiny (prowincja Anhui) Waga: 40g Wydajność: około 16 filiżanek z opakowania
Herbata zielona
Rodzaj: herbata zielona (aromatyzowana) Skład: herbata zielona Sencha, kawałki ananasa, truskawki liofilizowane, porzeczki liofilizowane, kwiat malwy, aromat Pochodzenie: Japonia Waga: 40g Wydajność: około 16 filiżanek z opakowania
Herbata owocowa
Rodzaj: herbata owocowa Skład: jabłko, hibiskus, dzika róża, skórka pomarańczowa, mango, papaja, rodzynki , płatki róży, bławatka i słonecznika, aromat Waga: 40g Wydajność: około 16 filiżanek z opakowania
Rooibos
Rodzaj: rooibos (czerwonokrzew) Typ: w torebkach Skład: rooibos, ananas, czarna porzeczka, truskawka Czas parzenia: 8-10 min Temperatura parzenia: 95-100 °C
Herbata zielona
Rodzaj: herbata zielona Skład: herbata zielona Gun Powder Pochodzenie: Chiny - prowincja Zhejiang Waga: 40g Wydajność: około 16 filiżanek z opakowania
Herbata czarna
Rodzaj: czarna aromatyzowana Typ: w torebkach Czas parzenia: 3-5 min Temperatura parzenia: 95-100 °C Ilość zaparzeń: 1
Herbata czarna
Producent: Richmont Rodzaj: czarna Typ: w torebkach Czas parzenia: 3-5 min Temperatura parzenia: 95-100 °C Ilość zaparzeń: 1
Herbata owocowa
Rodzaj: herbata owocowa Skład: gruszka, jabłko, hibiskus, owoc dzikiej róży, trawa cytrynowa, skórka pomarańczy, lukrecja, aromat Waga: 40g Wydajność: około 16 filiżanek z opakowania
Herbata czarna
Segment: herbata ekskluzywna Rodzaj: herbata czarna Pochodzenie: Chiny - prowincja Yunnan Waga: 40g Wydajność: około 16 filiżanek z opakowania
Herbata zielona
Rodzaj: herbata zielona (aromatyzowana) Skład: herbata zielona Sencha, płatki róż, kwiat słonecznika, aromat brzoskwiniowy Pochodzenie: Japonia Waga: 40g Wydajność: około 16 filiżanek z opakowania
Herbata – napar przyrządzany z liści i pąków grupy roślin, nazywanych tą samą nazwą, należących do rodzaju kamelia (Camellia). Nazwą „herbata” określa się również napary z różnych ziół, suszu owocowego, dlatego w użyciu są określenia: lipowa, miętowa, rumiankowa itp. herbata, herbata z malin, dzikiej róży, bzu czarnego itp., herbata paragwajska, Rooibos. Istnieje wiele rodzajów herbaty. Najpopularniejsze z nich to herbata czarna, zielona, biała, pu-erh (czerwona), ulung (niebieska), aromatyzowana i prasowana.